Opperste Extase; Speel Met Me

Opperste Extase; Speel Met Me - Julie Elizabeth Leto
Our rate:
User rate:

0 users reviews

Prijs: € 5,99

Al jaren fantaseert Micki van een man in het zwart. Een sexy onbekende man die dingen met haar doet waarvan ze alleen maar van kan dromen.

Dan blijkt hij echt te bestaan. Hij heet Sebastian Stone, is multimiljonair en woont in Parijs. Ze vertelt hem dat ze al tijden snakt naar zijn aanraking. Hoewel hij gewend is om de verleidelijkste vrouwen om zich heen te hebben, maakt die bekentenis hem wild van begeerte.

Hij staat al helemaal klaar om haar heetste fantasieën in praktijk te brengen, hoe buitensporig ook… (2) SPEEL MET ME – Als ‘s avonds de deur dichtgaat van Just 4 Play, een speelgoedwinkel voor volwassenen, gebeurt er iets wat de klanten niet mogen zien. Omdat de nieuwe eigenaar van plan is de winkel voorgoed te sluiten, besluit Jill hem te overtuigen van de onmisbaarheid van hun producten. Daartoe zal ze hem een maand lang aan den lijve laten ondervinden wat voor genot die kunnen bezorgen. Gehuld in uitdagende lingerie loopt ze lang de schappen om het speeltje voor hun eerste sessie uit te zoeken terwijl een rilling van opwinding door haar heen gaat…

Auteur(s) Julie Elizabeth Leto Uitgeverij Harlequin Holland
Uitvoering E-book Taal Nederlands
Verschijningsdatum 2-9-2014 Aantal pagina’s 301
Bestandsgrootte 836 KB Formaat ePub met digitaal watermerk
Printrechten Printen is niet toegestaan Kopieerrechten Kopiëren is niet toegestaan
Serie Harlequin Passie & Overgave Favorieten Voorleesfunctie Ingeschakeld

Buy There